LYHYTFILMIT

JUHLAT

Islan ja mummun yhteistyö vuodelta 2016. Saimme tällä animaatiolla Filmi- ja videokuvaajien liiton SM-kisoissa minuuttielokuvien sarjassa Hopeaoskarin.

©Isla ja Ulla-Maija Lilja

YÖMYSSY

Krootilan naiset ovat ilahduttaneet ympäri Eurooppaa: Espoo Ciné 1st price 2007 Finland, Kraf 3rd price 2007 Croatia , FVL/Finland 2nd price 2008, Toti Maribor commendation 2007 Slovenia, Seniorforum Kromeriz Seniorprix 2010 Czech

©Ulla-Maija Lilja

PES MAGNUS

Päivi Mäkelän ja minun animaatio vuodelta 2011. Saimme tällä animaatiolla Filmi- ja videokuvaajien liiton SM-kisoissa yleisessä sarjassa hopeaa. Pääsimme edustamaan Suomea Unican kisoihin ja siellä saavutuksemme; ”Unica 2011 Diploma of honour”!

©Ulla-Maija Lilja Ja Päivi Mäkelä

N60E24

Geokätkijöden seikkailut Kirkkonummella. Kirkkonummen videoharrastajien Porkkala-aiheinen lyhytfilmi vuodelta 2012. Saimme tällä animaatiolla Filmi- ja videokuvaajien liiton SM-kisoissa yleisessä sarjassa hopeaa.

©Kirkkonummen videoharrastajat

VARAPYÖRÄ

Bestman, kaaso ja sulhasen äiti ovat matkalla häihin. Häävieraat odottavat… Oikopolkua ja varapyörää tarvitaan..   Komedia / fiktio.                                                                                               39. Festival of Nations 2011, Ebensee: kunniamaininta,  Kraf – The Kvarner amateur Festival 2010, Kroatia